Tvättsortering

image17
Jag hade sorterat tvätten i två högar, en mörktvätt och en vittvätt.
Tiggr beblandade sig genast, och han la sig till och med i rätt hög haha.
Han är nog mogen nu att ta över tvättandet här hemma, så slipper jag ;)

Alla hjärtans dag

image16

Lycka är en fjäril som, när den förföljs, stannar precis utom räckhåll, men som, om du lugnt sätter dig ned, kanske landar på dig.

Tyckte denna var så söt.
Dagen till ära får lilla kisen extra godis idag.
(Bilden kommer från Sydsvenskadagbladet.)

Fiskar

image15

M har köpt nya fiskar. Tiggr är överlycklig för akvariet har varit tomt länge hehe. Han sitter på en pall framför akvariet hela dagarna haha.

Vitaminer

image14
Tiggr tycker mer om sina vitaminer än sitt godis...
Han tror han ska kela och leka med godiset. Tror det beror på att där är kattmynta i dom hehe.
Det är iaf aldrig mer svårt att få honom att ta vitaminer, vilket är skönt. Jag tvingar aldrig i min katt något. Köper hellre annan sort, som jag gjort nu.
Han verkligen älskar sina nya. Han blir helt till sig när han ser paketne hehe.

Hopp hopp

image13
Hann inte lägga in denna bilden igår så gör det idag isället. Skulle fota Tiggr när han lekte med sin "tuss", men hur jag än gjorde så hoppade eller sprang han halvt ur bild. Så jag tog den där man såg mest av honom haha. Han kan springa runt med denna i timmar utan att verka bli trött. Kan bero på att där är kattmynta i den ;)

Buzzador

image12
Fick ett packet från Buzzador i veckan. Denna gången var det kattmat.
Står på foldern som följde med att det är i ny spännande förpackning...icke! hehe. Tiggr har redan testat den varianten och han gillar den inte, precis som med burkmat.
Han äter bara sån i påse. kräsen katt. Eftersom jag bara har en så äter han ju inte upp en hel burk eller sånhär tetrapack på en dag. Så jag måste ju ställa det i kylen. Och det är när den varit där han vägrar äta den. Han vill inte ha den kall, han vill inte ha den om den stått framme o blivit mer rumstempererad och han vill inte ha den om ja micrar den lite. Kvittar med andra ord vad jag gör med den, han svälter hellre.
Så det blir bara dom här en portions påsarna i detta huset hehe. Mammas katter däremot älskar denna sorten så hon ska få rabbatkupongerna man fick till, köp tre betala för två. Plus att det känns meningsöst tt ja ska testa denna sorten på min katt igen så hon får paketerna med. Han gillar det som är i dom när den är preis nyöppnad bara. Hon får fylla i min buzzadorrapport istället för mig bara.


Segis

Eftersom Tiggr sover och verkar ha planerat att göra det resten av kvällen så ser det ut såhär på bloggen just nu haha
image10

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg.  Den kommer att handla om Tiggr och kommer att innehålla lite alltmöjligt som har med honom att göra.

RSS 2.0